top of page

Reforç de l'Ajuntament de Barcelona als serveis d'atenció a les dones davant l'emergènci

Més informació

Els serveis municipals d’atenció a la violència masclista es consideren essencials i segueixen en marxa a través del Servei d’Atenció, Recuperació i Acollida (SARA), que funciona de manera presencial i telemàtica, i amb un reforç del CUESB.

En el context de confinament pel decret d’estat d’alarma, es garanteixen les places d’allotjament d’urgència per a dones que han patit violència masclista. Un acord amb un operador de pisos turístics permetrà dedicar si és necessari apartaments a aquests allotjaments.

L’Ajuntament de Barcelona ha atès una mitjana de 537 dones des del servei especialitzat de violència masclista les tres primeres setmanes des de la declaració de l’estat d’alarma.

El consistori habilita un servei telefònic perquè les dones puguin resoldre qüestions jurídiques específiques vinculades a temes laborals, guarda de menors, sistema judicial i violència masclista.

L’Ajuntament adapta el programa ‘BCN Cuida’ amb accions específiques d’assessorament i suport per a treballadores de la llar i de les cures

Més informació

Featured Posts
Recent Posts