top of page

Persecució Penal del Tràfic d'Éssers Humans i l'Accés a la Justícia de les víctimes


El proper dilluns 28 de novembre, al CaixaForum Barcelona, SICAR cat organitza, juntament amb Proyecto Esperanza, la Jornada 'Persecució Penal del Tràfic d'Éssers Humans i l'Accés a la Justícia de les víctimes', de 9.30h-15.00h.L’objectiu principal d’aquesta formació és fer una anàlisi crítica dels avenços i dificultats en la persecució del delicte de tràfic d'éssers humans a Espanya, especialment, des de la reforma legal de l'any 2010.

Així mateix, es posarà especial èmfasi en els drets de les víctimes del delicte i en el seu accés a justícia i a la reparació i es formularan recomanacions i propostes de millora.
Inscripció

Aquesta activitat és gratuïta. L’heu de tramitar virtualment mitjançant el següent enllaç L’aforament és limitat.

Featured Posts
Recent Posts